Certifierad E-handel 30 dagars öppet köp Betala enkelt med Klarna
0

Frågor & Svar

Här hittar du svaret på de vanligaste frågorna. Hittar du inte svaret på just din fråga så är du välkommen att kontakta vår kundtjänst.

Betalning

Vi erbjuder i samarbete med Klarna faktura 14 dagar (0 kr i avgift), kort, banköverföring och delbetala i din egen takt.

Du har 14 dagar på dig att betala din faktura från det datumet vi skickar dina varor. Du hinner alltså prova dem i lugn och ro hemma innan du behöver betala.

Det kan komma att göras en kreditupplysning. Den typen av upplysning Klarna gör är av typen "mikroupplysning" och syns inte när du t.ex. ansöker om bolån eller andra krediter.

Den typen av kreditupplysning Klarna gör är av typen "mikroupplysning". Den syns inte när du t.ex. ansöker om bolån eller andra krediter.

Tyvärr har posten under senare år höjt priserna på postförskott så mycket att vi inte kan erbjuda det. Skulle vi erbjuda det skulle vi vara tvungen att ta ut en avgift på ca 200 kr.

För frågor om varför du inte får handla mot faktura var vänlig kontakta Klarna. Du hittar kontaktuppgifter på https://www.klarna.com/se/.

Leverans

Vi älskar miljön och vi har valt att ersätta följesedlarna med små flygblad som är klimatkompenserade genom bidrag till klimatskyddsprojekt som exempelvis planterar träd eller skyddar regnskogar från skövling. En kopia på din order skickas till din e-postadress.

De hundkex vi skickar med är vegetariska, tillverkade av Dogman och innehåller vete, glukossirap, av EU godkända färg- och aromämnen, oljor och fetter samt mineraler.

I kassan kan du se de leveransalternativ som är möjliga för din order. Du kan läsa mer om om här.

I varukorgen så kan du se hur lång tid det tar innan vi skickar din order. När vi skickat din order når den oftast dig inom 1 - 2 arbetsdagar beroende på leveranssätt och vart du bor. Generellt så tar paket till söder som Sundsvall 1 vardag medans paket norr om Sundsvall tar 2 vardagar.

Du har 14 dagar på dig att hämta ut ditt paket om det kommer till ett ombud.

Om du inte hämtar ut ditt paket så kommer vi tvingas debitera dig 195 kr enligt gällande köpvillkor. Det täcker upp för en del av våra kostnader i samband med din order - det är jättedyrt för oss när ett paket blir liggandes och går i retur.

Byten & returer

Alla ordrar som inkommer från och med 1 november till och med 31 december har förlängt öppet köp till och med den 31 januari 2020.

Använd vårt returformulär som du hittar här.

Självklart. Du hittar mer information på vår retursida.

Kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig med en reklamation.

Vi får ofta frågor om varför vi inte skickar med retursedlar i våra paket och svaret är enkelt:

Vi skickar väldigt många ordrar varje år men får väldigt få returer och byten, det innebär att ca 100.000 retursedlar skulle gå direkt till soporna.

Varken miljövänligt eller ekonomiskt. Istället kan man enkelt beställa en retursedel på vår hemsida, så får man den skickad elektroniskt om det behövs.

Detsamma gäller för följesedlarna som vi ersatt med små flygblad: de flygblad som vi skickar med i varje paket är dessutom klimatkompenserade genom bidrag till olika klimatskyddsprojekt, som exempelvis planterar träd eller skyddar regnskogar från skövling.

I dagsläget har vi ingen möjlighet att posta ut retursedlar utan hänvisar till att använda vår tjänst för att beställa en retursedel till din e-post.

Faktura

Prova att logga in på Klarnas hemsida och se om den ligger där. Fungerar inte det så kontakta Klarna, du hittar kontaktuppgifter på deras hemsida.

Enklast är att logga in på klarnas hemsida där du ser om din betalning inkommit.

Logga in på Klarnas hemsida för att se om du kan förlänga förfallodatumet på din faktura.