Certifierad E-handel 30 dagars öppet köp Betala enkelt med Klarna
0

Köpvillkor

Den korta versionen: 

 • Du får ångra ditt köp inom 30 dagar efter att du mottagit dina varor.
 • Returfrakten kostar 49 kr per paket om du använder dig av vår retursedel*. Den är gratis vid byten.
 • Sönderbitna produkter ersätts ej. Gäller hela sortimentet - även exempelvis hundleksaker.
 • Ångerrätten gäller INTE varor som är specialtillverkade efter dina anvisningar eller som har en tydlig personlig prägel. Exempelvis hundkläder med eget tryck.
 • Ångerrätten gäller INTE hundgodis eller hundsnacks som inte är förseglade. Exempelvis ben eller lösviktsgodis då de är förbrukningsvaror som snabbt kan försämras.
 • Kan vi inte leverera din order på grund av att vi har fel lagersaldo så kommer vi att återbetala dig.
 • Aktuella fraktavgifter får du presenterade i kassan.
 • Har vi satt uppenbart fel priser kommer vi att annullera din order och återbetala ditt köp.
 • De betal- & fraktsätt som finns presenteras i kassan och vi skickar ditt paket så fort vi kan. Normalt inom 4 dagar om inte annat angetts i kassan.
 • Vid fakturaköp görs en så kallad mikroupplysning som inte syns hos andra banker eller kreditgivare. Den påverkar alltså inte din kreditvärdighet eller möjlighet att få andra krediter eller lån.

Den långa versionen:

1. PRISER & BETALNING

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kassan kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, rabatter, moms och frakt. Alla betalningar sker genom Klarna Checkout. Vilka betalsätt Klarna erbjuder är individuellt och presenteras kassan.

Vid felaktig prissättning förbehåller vi oss rätten att annullera köpet och återbetala eventuell betalning eller makulera fakturan. Detsamma gäller vid eventuellt lagersaldofel hos oss och vi av uppenbara skäl inte kan skicka ordern.

Eventuell fraktavgift framgår i kassan.

1.1 KLARNAS BETALNINGSALTERNTIV

Tillsammans med Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sweden, erbjuder vi följande betalningsalternativ där betalningen görs direkt till Klarna:

 • Betala inom 14 dagar: Betalningstid är 14 dagar från avsändandet av varorna. Villkoren för betala inom 14 dagar finner du här.
 • Konto: Klarna Konto är en kontokredit som tillhandahålls av Klarna och som ger kredittagaren möjlighet att delbetala sina köp månadsvis med minst 1/24 (minimum 50 SEK) av totala utnyttjade kreditbeloppet eller i enlighet med de i kassan godkända villkoren. För mer information om Klarna Konto inklusive allmänna villkor och Standardiserad Europeisk konsumentkreditinformation finner du här.
 • Betala Direkt: Automatisk dragning från ditt bankkonto: baseras på autogiro och ditt konto debiteras ca två bankdagar efter köpet genomförts eller att varan skickats. Villkoren för användande av autogiro finner du här.
 • Banköverföring: Ditt konto debiteras omedelbart efter att beställningen har lagts.

Du hittar mer information om Klarna här och kan läsa deras användarvillkor här.

För att kunna erbjuda en uppsättning av olika betalningsalternativ behöver vi dela dina person-, kontakt- och orderuppgifter med leverantören av respektive betaltjänst. Vi rekommenderar dig att läsa vår sekretesspolicy. Användningen av dessa uppgifter regleras i enlighet med gällande dataskyddslag och Klarnas sekretesspolicy.

2. LEVERANS

Din order skickas normalt inom den tid som är angiven i kassan med PostNord men vi reserverar oss för förseningar upp till 30 dagar. Självklart får du, innan vi skickat ditt paket häva köpet. Detta gäller dock ej varor med tryck där produkterna är tryckta. Paketet levereras enligt det leveranssätt du valt i kassan. Eventuell avisering sker via SMS eller E-post om mobilnummer saknas. Acceptera eller kvittera aldrig ett skadat paket.

Skulle vi inte kunna leverera hela din order kommer vår kundtjänst göra bedömningen om den kan dellevereras och restrerande produkter strykas. Självklart delleveras inte ordrar där produkter är tillbehör till varandra. Exempelvis kardborremärken och selar. Du kommer i sådana fall att meddelas via e-post.

3. ÖPPET KÖP / ÅNGERRÄTT / RETURER

Du har rätt att skicka tillbaka din beställning inom 30 dagar från det att du mottagit den och få pengarna tillbaka. Läs mer på www.tinybuddy.se/retur om hur du går tillväga för en retur. Du står själv för returfrakten vid ångrat köp. Det finns möjlighet att köpa en förbetald retursedel som skickas till din e-postadress.

Ångerrätten gäller inte varor som är specialtillverkade efter kunds anvisningar eller som har en tydlig personlig prägel. Exempelvis hundkläder med eget tryck.

Ångerrätten gäller INTE hundgodis eller hundsnacks som inte är förseglade. Exempelvis ben eller lösviktsgodis då de är förbrukningsvaror som snabbt kan försämras.

Varan ska skickas i retur inom 30 dagar räknat från det datum meddelande om utövande av ångerrätt lämnades till oss. Varan ska skickas väl emballerad, i väsentligt oförändrat skick och i originalkartong om sådan finns.

När vi mottagit din retur kommer vi att återbetala dig så snart som möjligt såvida produkten inte blivit skadad eller är i försämrat skick. Vi förbehåller oss rätten att göra avdrag om produkten är skadad, saknar originalförpackning eller är i försämrat skick. Återbetalningen sker om möjligt på samma sätt som ordern betalades, annars kommer vår betalpartner Klarna kontakta er för att få utbetalningsuppgifter.

Observera att om du inte använder vår förbetalda retursedel så ansvarar du själv för att returen kommer fram till oss. Vi kan inte ersätta försvunna returer som inte returnerats med vår spårbara retursedel. Vi har ej heller möjlighet att lösa ut paket från ombud.

4. OUTLÖST PAKET
Vi förbehåller oss rätten att debitera dig 195 kr i avgift om du inte löser ut ditt paket för att stå för våra omkostnader. Vid hempaket så förbehåller vi oss rätten att debitera dig 390 kr för outlöst paket eftersom våra omkostnader vid sådana leveranser är högre.

5. REKLAMATION

Är något fel på varan du fått? Meddela oss på kundtjanst@tinybuddy.se så hjälper vi dig med en reklamation. Vi står i sådana fall för returfrakten om du använder dig av vårt föreslagna retursätt, det innebär oftast att vi skickar ut en retursedel som du sedan fäster på paketet och lämnar in hos ett PostNord-ombud.

5.1 Reklamation/garanti hundleksaker

Alla hundar är olika och vissa hundar är helt fantastiska på att bita sönder saker: strumpor, soffor, kuddar, bilar. Vi kan därför inte ge någon garanti på hundleksaker då de är förbrukningsvaror.

Undersök därför alltid leksaken noggrant och utvärdera om du tror att den kommer att hålla för din hund. En liten chihuahua kan ha mycket glädje av ett gulligt gosedjur medans en schäfer kanske förstör det på under en minut.

Observera att alla hundleksaker ska användas under uppsikt.

5.1 Smakgaranti

De produkter som skyltas med smakgaranti på produktsidan är de som omfattas. Skulle din hund eller katt mot förmodan inte tycka om varan med smakgaranti så får du returnera den om du har 80 % kvar av innehållet. Du står själv för returfrakten (fn. 49 kr).

6. SEKRETESSPOLICY

Denna sekretesspolicy beskriver hur din personliga data är insamlad, hur den används och vilka den delas med när du besöker eller gör ett köp från https://www.tinybuddy.se/ (nedan kallad ”sajt”).

6.1 PERSONLIG INFORMATION VI SAMLAR IN

När du besöker vår sajt så samlar vi automatisk in viss information om vilken enhet du besöker den ifrån, dess IP-adress, tidszon och vilka kakor som finns i din webbläsare (som vi lagrat). Förutom detta så samlar vi in information när du bläddrar på vår sajt om vilka sidor du tittar på, vilken webbadress du kom ifrån (exempelvis google.se) och vilka söktermer du använder. Hädanefter kallar vi detta för ”enhetsinformation”.

Vi samlar in enhetsinformation med följande tekniker:

- Kakor som är små datafiler som sparas på din dator eller annan enhet. Dessa kakor används för att kunna identifiera din enhet och behövs för att du exempelvis ska kunna lägga något i varukorgen.

- Loggfiler som sparas kontinuerligt på våra servrar. Dessa innehåller enhetsinformation och information om vad du besöker eller vad du försöker göra på vår sajt. Dessa behövs för att kunna våra servrar och felsöka eventuella tekniska problem.

- ”Web beacons”, ”taggar” och ”pixlar” är elektroniska filer som används av våra annonseringspartners för att samla in information om hur du använder vår sajt för att kunna ge dig som kund relevant reklam.

Förutom detta så samlar vi in information när du lägger en order hos oss. Vi samlar in och sparar den information du anger, exempelvis förnamn, efternamn, leveransadress, epostadress och telefonnummer. Självklart sparar vi också vilka varor din order innehåller. Denna information kallar vi ”orderinformation” och den sparar vi för att kunna leverera din order och följa upp din order.

När vi pratar om ”personlig information” nedan så pratar vi om både orderinformation och enhetsinformation.

6.2 HUR VI ANVÄNDER DIN PERSONLIGA INFORMATION

Vi använder din personliga information som vi samlar in för att kunna leverera lagda beställningar som du gör via vår sajt. Vidare så samlar vi in information som krävs för att kunna följa bokföringslagen.

Den information vi samlar in kan också komma att användas för att kommunicera med dig om din order. Väljer du som kund att prenumerera på vårt nyhetsbrev så kan vi också komma att använda den för att kommunicera med dig och ge dig som kund mer relevanta nyhetsbrev.

Vidare använder våra annonseringspartners din enhetsinformation (inte orderinformation) för att kunna leverera personlig annonsering. Läs mer om det nedan.

6.3 MED VILKA VI DELAR DIN PERSONLIGA INFORMATION

Vi delar din personliga information med tredje part för att hjälpa oss med betalningar, leverans av varor, av tekniska själ eller för annonsering. Exempelvis delar vi din enhetsdata med Google Analytics för att för att kunna analysera hur våra kunder använder vår sajt. Läs mer om hur google använder din information här: https://www.google.com/intl/en/policies/ .

Som vi beskrivit ovan så delar vi din personliga information med annonsörer för att kunna ge dig mer relevant reklam. Våra två annonspartners är Google & Facebook. Önskar du inte att få någon riktad reklam så kan du välja att avstå detta på deras respektive hemsida:

 • Facebook: https://www.facebook.com/settings/?tab=ads
 • Google: https://www.google.com/settings/ads/anonymous

Vi förbehåller oss också rätten att dela all vår data med affärspartners vid förvärv av hela eller delar av företaget.

6.4 DINA RÄTTIGHETER

Om du är en Europeisk medborgare så har du rätt att begära ett utdrag om all information vi har om dig. Du har också rätt att begära att informationen ska rättas, uppdateras eller raderas. Om du önskar använda dig av denna rättighet var god kontakta vår kundtjänst.

6.5 ÄNDRINGAR

Vi kan komma att uppdatera denna sekretesspolicy då och då i och med att vår verksamhet eller lagar ändras.

6.6 HUR LÄNGE VI SPARAR DINA UPPGIFTER

Vi sparar information som behövs för att kunna följa bokföringslagen. Vidare så spar vi kontaktuppgifter, och förbehåller oss rätten att kontakta dig om din order i upp till 2 år efter det att vi senast hörde från dig.

6.7 KONTAKTA OSS

För mer information om hur vi hanterar dina uppgifter eller för ytterligare frågor vad god kontakta oss på kundtjanst@tinybuddy.se eller per post:

Tinybuddy AB, Ersbogatan 6, 802 93 GÄVLE, Sweden

Se även konsumentverket och distansavtalslagen, samt EU:s gemensamma tvistlösningssida http://ec.europa.eu/odr.

Kontaktinformation
Tinybuddy AB
Ersbogatan 6
802 93 GÄVLE

Organisationnummer: 559159-7017
E-post: kundtjanst@tinybuddy.se
Registrerad för moms & innehar F-skatt.