Certifierad E-handel 30 dagars öppet köp Faktura, kort & bankbetalning
0
Viktig information! Sista dag att beställa för chans till leverans före julafton är onsdag den 19:e december kl 14:00. Var uppmärksam på eventuellt avvikande leveransinformation på produktsidorna och i varukorgen.

Registrera retur

På denna sida kan du enkelt registrera din retur och få en retursedel som du kan skriva ut. 😃 Retursedeln är gratis vid byten men kostar 49 kr vid ångrat köp. Eventuellt belopp dras av vid återbetalning.

Är något trasigt eller skadat, eller har du fått fel vara?

Kontakta vår kundtjänst så hjälper de dig INNAN du skickar tillbaka något. Annars kommer du få stå för returfrakten.

Har du ångrat ditt köp?

Vi ger dig som kund 30 dagars öppet köp. Gäller alla varor med undantag för saker med unika tryck (egendesignde produkter) och icke plomberat hundsnacks.

Vill du byta några varor?
  1. Lägg först en helt ny vanlig beställning på de varor du vill ha istället. Om den nya beställningen uppgår till över 499 kr debiteras ingen frakt.
  2. Registrera din retur här och få en retursedel till din e-post som du kan skriva ut och använda för att skicka tillbaka dina varor. Retufrakten är gratis vid byten.
  3. Så fort vi fått varorna i retur för din första order så kommer vi korrigera den första fakturan eller göra en återbetalning via Klarna om den första beställningen redan är betald.

Observera att vi inte kan göra byten rakt av - det kommer alltid behöva skapas en ny beställning. Du kan inte heller använda meddelandefältet för att göra ett byte. Vi kan ej kompensera för eventuell egenbetald returfrakt vid byte.