Certifierad E-handel 30 dagars öppet köp Faktura, kort & bankbetalning
0
Viktig information! Sista dag att beställa för chans till leverans före julafton är onsdag den 19:e december kl 14:00. Var uppmärksam på eventuellt avvikande leveransinformation på produktsidorna och i varukorgen.

Bonusprogram

Du får en en poäng för varje krona du handlar för hos oss på Tinybuddy.se*. En bonuskod skickas ut till din e-post minst fyra gånger per år. Har du då nått 1000 intjänade poäng får du en bonuskod värd 30 kr, 2000 poäng 60 kr & 4000 poäng 120 kr.

* Eventuella returer dras av bonusbeloppet.

Alla våra kunder som prenumererar på vårt nyhetsbrev är automatiskt med i bonusprogrammet. Bonusprogrammet är knutet till dig och din e-postadress.

Bonuskoderna som mailas ut är personliga, giltiga 90 dagar och kan endast användas för att köpa varor på här på vår hemsida (gäller ej presentkort eller frakt). Bonuskoderna kan inte omvandlas till pengar.

Bonuskoderna skickas ut minst 4 gånger per år och har du då uppnått någon av ovan nämnda gränser så kommer du få ett e-post meddelande med en bonuskod. Har du färre poäng än 1000 eller fler än 4000 sparas poängen till nästa gång vi gör ett utskick.

För att använda en bonuskod anger du den i kassan på vår hemsida. Observera att du måste använda hela beloppet - annars går restrerande värde av bonuschecken förlorat.

Vi jobbar ständigt för att förbättra för våra kunder och som en del i det kan bonusprogrammet komma att ändras.

Hur många poäng har jag?

Skriv in din e-post nedan så skickar vi ut ett e-post till dig med aktuell status för din bonus.